Plan uw bezoek

Winkelmandje

0 items | 0,00

Naar de kassa »

Spijslokaal heeft nieuwe pachters

Date
01 mei

Museumcafé Het Spijslokaal staat sinds 1 mei van dit jaar onder leiding van Nicolette en Tyrone. Na vier jaar besloten Inez, Bert en Simonique dat het tijd werd voor andere activiteiten. In de laatste week zijn zij uitgezwaaid door het museum, zakelijke relaties en klanten. Hoewel de laatste jaren door corona werden gekenmerkt, hebben zij Het Spijslokaal uitgebouwd tot een herkenbaar café met een grote groep vaste klanten.

Nicolette en Tyrone hebben veel ervaring in de horeca, waarvan de laatste jaren vooral bij de kerk van Garmerwolde, waar Groninger Kerken een bijzondere tentoonstelling hebben ingericht. Die ervaring van een café bij een erfgoedlocatie was voor het museum doorslaggevend bij de keuze voor de nieuwe exploitanten. De nieuwe uitbaters kregen nauwelijks kans om te wennen aan hun nieuwe bedrijf, want met de meivakantie en het mooie weer werd het museum drukbezocht.

Het museum kijkt uit naar een lange en intensieve samenwerking met de nieuwe pachters waarbij de reputatie van Het Spijslokaal verder wordt uitgebouwd.

De nieuwe pachters voor de deur naar het terras