Ontdek het museum

Winkelmandje

0 items | 0,00

Naar de kassa »

Vergaderingen, cursussen, workshops en seminars

Auditorium Het Spijslokaal

Voor vergaderingen, cursussen, workshops, seminars etc. hebben wij het Auditorium ter beschikking. Deze prachtige authentieke ruimte heeft indien in theateropstelling een maximale capaciteit van 80 personen. Voor kleinere groepen wordt de inrichting van de ruimte aangepast, zodat u altijd beschikt over een passende en inspirerende vergaderomgeving.

De tarieven voor het gebruik van de zaal zijn afhankelijk van de omvang van uw gezelschap. Voor 2020/2021 zijn die tarieven als volgt:

Huur Auditorium: € 150,00 per dagdeel.

Onbeperkt koffie/thee/water/zoetigheden: € 9,50 per persoon

De huur van het auditorium is inclusief gebruik beamer en projectiescherm, free WIFI, geluidsapparatuur met microfoon en 2 flipovers. De getoonde bedragen zijn inclusief btw.

Luchtbehandeling, natuurlijk licht.

Tijdens het winterseizoen dat loopt van november tot maart kunt u in overleg eveneens gebruik maken van ons restaurant gedeelte. (Voor het geval u in groepen wilt opsplitsen)

Zomers, bij mooi weer, is onze tuin beschikbaar. Gebruik meerdere ruimtes, waaronder het restaurant gedeelte in overleg.

U kunt uw vergadering vervolmaken met een gezamenlijk ontbijt, borrel achteraf eventueel met fingerfood of  diner, dinerbuffet. Naar gelang uw wensen offreren wij een meerprijs.

Als break kunnen wij bij beschikbaarheid een bezoek aan het museum verzorgen eventueel met uitleg. Hiervoor worden bijkomende kosten berekend.

Verder is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om over de Wierde van Warffum of het rondje de Breede te kuieren.

Het Spijslokaal is gesitueerd in de vroegere “Bewaarschool” van Warffum.

 De Bewaarschool is in 1903 gebouwd, samen met de gymzaal die in hetzelfde pand is ondergebracht. In de Bewaarschool werden jonge kinderen, in de leeftijd van 4-6 jaar opgevangen om op speelse wijze kennis te maken met het onderwijs. De Bewaarschool is later overgegaan in de kleuterschool en is nu de eerste twee jaar van de Basisschool.

De Gymzaal, waarin nu het Auditorium is ondergebracht, is gebouwd op initiatief van de gemeente. Zowel leerlingen van de Openbare Lagere School (nu het hoofdgebouw van het openluchtmuseum) als die van de Christelijke Lagere School maakten gebruik van De Gymzaal.

“Het Spijslokaal” Openluchtmuseum Het Hoogeland

Adres: Oosterkerkpad 3 (restaurant, auditorium ingang), 9989 AH, Warffum

Tel.: 0595-252160

emailadres: spijslokaalwarffum@gmail.com