Plan uw bezoek

Winkelmandje

0 items | 0,00

Naar de kassa »

Corona

BEZOEKERSVOORWAARDEN I.V.M CORONA

Wij zijn verheugd weer bezoekers te kunnen ontvangen, maar hanteren daarbij wel een aantal bezoekersregels. Deze zijn opgesteld n.a.v. voorschriften van de overheid en de Nederlandse Museumvereniging

RESERVEREN

U dient uw museumbezoek van te voren te reserveren. Als doorstroom- en buitenlocatie is een toegangstest bij ons niet nodig.
Per telefoon: Tijdens de openingstijden van het museum (di – za 10.00-17.00 uur en zo 13.00-17.00 uur) kunt u bellen met onze receptie via 0595 42 22 33. U geeft dan uw voorkeur voor de dag en het tijdstip van bezoek door, het aantal personen ( max. 4 personen, 1 huishouden/’bubbel’ of basisschoolklas) en uw naam en telefoonnummer. Uw naam en telefoonnummer zullen alleen voor eventueel contactonderzoek worden gebruikt. T.z.t. worden deze gegevens weer verwijderd. De receptiemedewerker bevestigt vervolgens direct met u de reservering.
E-mail: Minimaal 3 dagen voor bezoek kunt u een reserveringsverzoek mailen naar receptie@hethoogeland.com. U geeft dan uw voorkeur voor de dag en het tijdstip van bezoek door, het aantal personen ( max. 4 personen, 1 huishouden/’bubbel’ of basisschoolklas) en uw naam en telefoonnummer. Uw naam en telefoonnummer zullen alleen voor eventueel contactonderzoek worden gebruikt. T.z.t. worden deze gegevens weer verwijderd. De receptiemedewerker geeft vervolgens via een e-mail of telefoontje een antwoord of bevestiging door. Alleen als u deze bevestiging heeft ontvangen, staat de reservering vast.

BIJ GEZONDHEIDSKLACHTEN

Mocht u voorafgaand aan uw bezoek gezondheidsklachten ontwikkelen, die gerelateerd kunnen zijn aan covid-19, geef dit dan z.s.m. door via bovengenoemd telefoonnummer. Uw reservering laten wij dan vervallen. Mocht u toch met gezondheidsklachten naar het museum komen, dan mogen onze medewerkers u de toegang tot het museum ontzeggen.

AANTAL PERSONEN

Om de veiligheid voor de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen, kunnen wij voorlopig helaas geen grote groepen ontvangen. Uitzondering vormen personen uit één huishouden, een ‘bubbel’ of een basisschoolgroep. Een ander gezelschap mag vanaf 5 juni a.s. uit max. 4 personen bestaan.

MONDKAPJES VERPLICHT

Niet medische mondkapjes zijn voor iedereen vanaf 13 jaar in het gehele museum (dus binnen en buiten) verplicht. De verplichting geldt buiten ook, omdat de afstanden tussen de museumpanden te klein zijn om hier van af te wijken. Tevens beschermen wij op deze wijze de ‘bubbel’ van onze buiten-medewerkers. Als u plaats neemt in de horeca of op het terras van de horeca, mag u uw mondkapje afdoen. Tevens mag u uw mondkapje even afdoen, als u op een bankje op het museumterrein gaat zitten.

MUSEUMBEZOEK

De overige bezoekersregels zijn als volgt:
  • Bij de balie
1. Ontsmet uw handen
2. Houd 1,5 m. afstand tot balie
3. Betaal zoveel mogelijk (contactloos) met PIN
4. Houd Museumkaart zelf vast bij het scannen
5. Bewaar 1,5 m. afstand tot andere bezoekers
6. Raak producten museumwinkel niet aan, vraag hulp receptiemedewerker
7. Spreek de receptiemedewerker alleen aan vanachter het veiligheidsscherm (praat niet langszij)
  • Op het terrein
1. Wacht tot u naar binnen mag
2. Max. 1 ‘bubbel’ per gebouw
3. Wacht buiten op gepaste afstand bij een gebouw als daar al bezoekers zijn
4. Raak zo min mogelijk deuren, kozijnen, hekjes en andere oppervlakten aan
5. Volg de aangegeven route
6. Houd altijd 1,5 meter afstand van andere bezoekers
7. Laat geen plattegronden/folders/eigen afval etc. achter
8. Het bezoekersprotocol wordt op extra informatieborden vermeld
9. Volg de aanwijzingen van museummedewerkers

HORECA

Het terras van museumrestaurant Het Spijslokaal is geopend en u kunt hier terecht voor koffie to go. Vanaf  zaterdag 5 juni a.s. mag u ook weer plaatsnemen in het restaurant. De toiletten zijn voor bezoekers vrij toegankelijk. Het Spijslokaal is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.