Plan uw bezoek

Winkelmandje

0 items | 0,00

Naar de kassa ยป

Licht & Donker

Date
22 december 2022
Aanvangstijd
17.00 uur - 21.00 uur

Details

Winteravond in Openluchtmuseum Het Hoogeland

Als op donderdag 22 december aanstaande de avond valt, verandert het terrein van Openluchtmuseum Het Hoogeland in een betoverend schouwspel.
De moderne verlichting gaat uit en maakt plaats voor olielampen, brandende kaarsen, warme petroleumstellen, knapperend houtvuur, gasverlichting en oude straatlantaarns. In een mooi spel van licht en duisternis waant men zich even terug in de tijd. Stap binnen in de huisjes en proef de sfeer van vroeger. In deze gezellige ambiance kunnen bezoekers verder genieten van prachtige kerstmuziek. Museumrestaurant Het Spijslokaal zorgt voor heerlijke winterkost en koek-en-zopie. Licht en Donker begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Voor de entree gelden de normale toegangsprijzen. Om organisatorische redenen kunnen bezoekers alleen via de hoofdingang en niet via Het Spijslokaal het museum betreden.

Parkeren
In verband met de afsluiting van de Oosterstraat, vragen wij bezoekers gebruik te maken van de parkeerplaats bij de sportvelden aan de Westervalge. Van daaruit is het 5-8 minuten lopen naar het museum.